Buffetten
Ontbijtbuffet
Vanaf 10 personen - € 11,50 per persoon
- Diverse harde en zachte broodsoorten
- Twee soorten vleeswaar
- Twee soorten kaas
- Zoet beleg
- Vruchtenyoghurt
- Gekookt ei
- Roerei met gebakken bacon
- Vers fruit
- Koffie
- Thee
- Melk
- Jus d'orange
Stamppotbuffet De Lierderhoeve
Seizoensgebonden - Vanaf 20 personen: € 17,50 p.p.
Vanaf 40 personen: € 16,50 p.p. / Vanaf 60 personen: € 16,00 p.p.
- Zuurkoolstamppot met gebakken spekjes (kan ook vegetarisch)
- Boerenkoolstamppot met gebakken spekjes (kan ook vegetarisch)
- Hutspot met bruine bonen
- Gebakken speklappen
- Huisgemaakte hachee
- Rookworst
- Kleine gehaktballetjes in jus
- Zilveruitjes en augurk in het zuur
- Mosterd
- Piccalilly
Jachtbuffet De Lierderhoeve
Seizoensgebonden - vanaf 20 personen - € 22,95 per persoon
- Bruinebonensoep met gehakt
- Varkenshaas met een saus van bospaddestoelen
- Jachtschotel met gehakt en minikriel
- Wildgoulash van hert en wildzwijn
- Rollade van wildzwijn met een wildjus
- Rode kool met appeltjes
- Aardappelgratin met room en kaas
- Stoofpeertjes
Tapasbuffet
Vanaf 15 personen - € 27,50 per persoon
- Diverse luxe broodsoorten
- Aioli, pesto en olijventapenade
- Mix van olijven en fetakaas
- Pepersweets gevuld met kruidenkaas
- Capresesticks met tomaat, mozzarella en basilicum
- Manchego (schapenkaas)
- Chorizo (kruidige Spaanse worst)
- Gazpacho (koude tomatensoep)
- Bruschetta met tomatensalsa
- Bruschetta met forel en sjalot
- Mini Merquez worstjes
- Gamba’s met knoflook, citroen en Spaanse peper
- Runderstoof op Spaanse wijze met o.a. chorizo
- Champignons gevuld met Rambol kruidenkaas
- Kip drumsticks met komijn en koriander
- Spareribs met diverse sauzen
- Dadels omwikkeld met spek
- Torentje van mozzarella, tomaat en aubergine
Lierderbos buffet
Vanaf 20 personen - € 28,95 per persoon
- Twee soorten brood
- Aioli, kruidenboter en tapende
- Rundvleessalade, gegarneerd met diverse soorten vleeswaren
- Zalmsalade, gegarneerd met diverse soorten gerookte vis
- Koude pastasalade met o.a. tonijn, olijven en rode ui
- Aardappelsalade met bosui en gebakken spekjes (kan ook vegetarisch)
- Frisse rauwkostsalade met mosterddressing
- Salade van diverse soorten vers fruit
- Stoofpotje van kip in kerriesaus
- Zacht gegaard rundvlees in o.a. rode wijn
- Biefstukpuntjes met gebakken champignons en ui
- Varkensrollade met een vleesjus
- Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus
- Zalmfilet in kruidensaus
- Stoofpotje van diverse soorten vis
- Seizoensgroenten
- Gele rijst
- Roseval aardappels uit de oven met groene kruiden en knoflook
Koffietafel / lunchbuffet
Vanaf 10 personen - € 15,50 per persoon
- Diverse harde en zachte broodsoorten
- Drie soorten vleeswaar
- Twee soorten kaas
- Soep van de dag
- Rundvleeskroket
- Rundvleessalade
- Zoet beleg
- Vruchtenyoghurt
- Vers fruit
- Koffie
- Thee
- Melk
- Karnemelk
- Jus d'orange
Klassiek buffet
Vanaf 20 personen - € 22,50 per persoon
- Twee soorten brood
- Kruidenboter en tapenade
- Tomatensoep en een wisselende seizoenssoep
- Huzarensalade
- Frisse rauwkostsalade met een mosterddressing
- Kipsaté op een stokje met satésaus
- Gehaktballetjes met zigeunersaus
- Ambachtelijk gegrilde spareribs met diverse soorten sauzen
- Gegrilde procureur met pepersaus
- Aardappelgratin met room en kaas
- Aardappels uit de oven met knoflook en rozemarijn
Veluwsbuffet
Vanaf 20 personen - € 26,50 per persoon
- Twee soorten brood
- Kruidenboter en tapende
- Rundvleessalade, gegarneerd met diverse soorten vleeswaren
- Zalmsalade, gegarneerd met diverse soorten gerookte vis
- Scharreleisalade met gebakken spekjes (kan ook vegetarisch)
- Frisse rauwkostsalade met mosterddressing
- Rauwe ham met meloen
- Varkenshaasmedaillons in roomsaus
- Kipsaté op een stokje met satésaus
- Gehaktballetjes met zigeunersaus
- Ambachtelijk gegrilde spareribs met diverse soorten sauzen
- Veluwse achterham met mosterdsaus
- Stoofpotje van diverse soorten vis
- Gegrilde seizoensgroenten
- Gele rijst
- Gebakken krieltjes met spek & ui
Mediterraans buffet
Vanaf 20 personen - € 27,95 per persoon
- Twee broodsoorten
- Aioli, pesto en kruidenboter
- Salade 'Sardinië' met tonijn en witlof
- Carpaccio van rund met truffelcrème, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas
- Charcuterie van diverse mediterrane vleeswaren
- 'Insalata Caprese' met tomaat, basilicum en buffelmozzarella
- Venkel-rucolasalade met o.a. balsamico
- Kip 'Toscane' met diverse groenten en tomaat
- Cannelloni met gehakt, paddenstoelen en tomatensaus
- Gamba's met knoflook, citroen en peterselie
- Gegrilde lamskoteletjes met o.a. knoflook, tijm en rozemarijn
- Provençaalse witvis met een witte wijnsaus
- Spaghetti 'Aglio Olio' met peterselie, knoflook en olijfolie
- Saffraanrijst
- Ratatouille
Wilt u meer informatie over de verschillende buffetten of heeft u andere wensen? Neem dan even contact met ons op en dan zullen we de mogelijkheden doornemen.